top of page

Hvorfor denne film?

Muskelsvindfonden oplever desværre flere sager, hvor borgere mener, at deres behov eller kvalifikationer ikke bliver mødt i samtalen med kommunen.

Vi ser eksempler på borgere som sendes i meningsløs aktivering eller ressourceforløb, som ender med at være spild af tid for alle parter.

Vi ønsker at gøre op med meningsløs aktivering og fremme en mere relevant jobindsats.

Hvorfor er jeg med?

Hvorfor valgte du at være med?

Det er problematisk at finde rundt i det nuværende system, og det vil jeg gerne støtte op om. Jeg mener også, at det er godt at bruge humor og satire til at få sat spring på noget, som er meget problematisk for rigtig mange mennesker. Man skal have hår på brystet for at kunne klare sig i systemet. Jeg skal nok klare den, da jeg er ressourcestærk, men dem som er svagere bliver ladt i stikken.

Hvad håber du, filmene bidrager til?
Jeg håber, at der bliver sat fokus på den måde, man har lavet det her system på, og den måde man møder mennesker på. Og det kan være svært at føle, at man bliver mødt som menneske, når der er så mange økonomiske hensyn. 

Lise-lotte Bundgaard, 53 år.
Kom-i-job-møde - Du tror, det er løgn - Muskelsvindfonden

Kom-i-job-møde - Du tror, det er løgn - Muskelsvindfonden

Afspil video

Lisbeth er til møde i jobcentret. Et kom-i-job-møde. Hun er sikker på, at systemet nok skal tilgodese de it-faglige kvalifikationer hun har.

Men der sker noget andet helt andet.

Bonusinfo:

Borgeren i filmen, Lise Lotte Bundgaard, har tidligere arbejdet i Muskelsvindfonden og læser i dag Pædagogisk Sociologi.

#Dutrordeterløgn

- til kom-i-job-møde

bottom of page